Född i Sverige 1975. Utbildad i Danmark 1998.
Hår: Blond med Blå ögon Längd: 1.55 m
Språk (flytande): Danska, Svenska, Engelska Har B- körkort
   

Jag är en mycket nyfiken människa som alltid är på jakt efter nya världar och äventyr. Därför valde jag att utbilda mig som skådespelare i Danmark. Jag ville göra någonting nytt.. gå den brokiga stigen rätt in i skogen istället för den raka landsvägen. Jag fick mitt diplom från den Lecoq – baserade utbildningen på The Commedia School i Köpenhamn i maj 1998.

Ännu den dag idag kan jag känna lukten av de svettiga akrobatikmattorna och euforin av de bubblande skratten som sitter i skolans väggar och i utbildningens natur. Med bas i method acting från Drama Center i Göteborg (1996)och med min Lecoqskola i ryggsäcken, satt jag för tio år sedan med en gediget bred utbildning inom teaterns många olika språk och spektrum. Sedan dess har jag jobbat i en salig blandning mellan dessa två olika teaterformer. I mitt arbete med rollfigurens fysiska uttryck och dess möjligheter, dyker det automatiskt upp ett inre känsloregister för denna rollkaraktär, som jag härefter kan analysera och synkronisera med min textanalys och min tolkning av historiens och rollens inre budskap. På detta vis skapar jag den sårbart ärliga, nyanserade och autentiska rollfigur som jag alltid eftersträvar.

 
Sedan jag blev färdigutbildad har jag jobbat med allt från turnérande barnteater till cirkus och Det Kongelige Teater. Framför kameran har jag spelat hårdkokt polis i Irene Huss (2008), gjort barntv i rollen som pojkflickan Ské (2004) till huvudrollerna som Fröken Julie i Fröken Julie – Återbesökt (DR 2008) och Cecilia i Främmande Land (Dolly Pictures, 2009).
 
I min tro blir allt skådespel fullständigt magiskt med nyckelord som: lek, lust, sårbarhet och närvaro!!