Vis nyeste | Vis alle
Ny agent 14. June
Jag har ny agent/management. Kontakta Jonas eller Malou Schultzberg på info@commercialactors.com http://www.commercialactors.com

Längesen 31. May
Längesen jag uppdaterade något här. Sorry. Är i Stockholm. Har just avslutat min kurs i Normkreativitet med skådespelareleverna på Calle Flygare Teaterskola i Stockholm. En SÅ rolig och viktig kurs - älskar att undervisa i den! Ska ha en lugn och mysig sommar och får förhoppningsvis en ny agent i Stockholm snart. Det är kul!

I Sthlm 30. August
Sommaren har varit varm, skön och utmanande. Jag har fyllt mycket av min tid med att plugga normkritisk pedagogik då jag ska börja uundervisa i Normkreativitet på Calle Flygare Teaterskola och kände att det var dags att färska upp kunskaperna lite till. Jättespännande och ett ämne i ständig rörelse framåt. Jag skall även undervisa i drag/queer samt storytelling åpå Boulevardteaterns teaterskola och söker samtidigt nya utmaningar som både skådespelare och regissör.
Ha en fin höst!

Är i Sthlm 17. October
Jag har just avslutat ett 6 veckors undervisningsarbete med eleverna på Boulevardteaterns teaterskola. De första 3 veckorna jobbade jag med första termins eleverna i queer och byte av kön på scén. Nu har jag precis avslutat arbetet med 3:e termins eleverna i Bouffon - den groteska clownen. Så enormt inspirerande och givande! Kul! Den 10 Oktober hade vi premiär på föreställningen ASTRID på Teater Dur & Moll, Fjällgatan 16, Sthlm. En föreställning som vi utvecklat tillsammans jag och Gen Hedberg genom många år. Jag regisserade. Den handlar om en kvinna i Sthlm anno 1943. Gå och se: www.durochmoll.se

Vi är i London 23. April
Vi har blivit inbjudna att spela ´A bit lost´ (Mamma Borta) på The Barnes Children Literature festival denna helgen! Två föreställningar på festivalen och en extra p svenska skolan på måndag! Kolla in det här: http://www.barneskidslitfest.org/

Mamma Borta: Säsongen 2014/15 05. August
En veckas semester har jag kvar nu! Waow vilken sommar vi har!!
Men på måndag den 11 Augusti börjar jag repa igen på Boulevardteatern här i Stockholm och det glädjer jag mig mycket till! Denna gången skall jag ersätta Camilla Monsén i föreställningen "Mamma Borta!" fritt från Chris Haughtons prisbelönade bok i regi av Svetlana Biba. En härligt söt och väldigt rolig föreställning för barn i åldern 2 - 5 år!

Vi ker på turné runtom i hela Sverige i September och November men spelar på vår fasta scén i Stockholm hela Oktober! Kom gärna och titta ni som bor i närheten av där vi är. Spelschema och mer info om fåoreställningen hittar ni på http://www.boulevardteatern.se. Skall bli så roligt!

Ha en fortsatt härlig sommar och en underbar start på hösten 2014!
Kramar
// Em


Mot nya LA äventyr i höst 2013! 16. July
Nya spännande äventyr väntar till hösten. Jag skriver mera och uppdaterar er när jag har fler detaljer om planerna.
Ni får njuta av den fantastiska sommar vi har i år så länge.
Kram
// Em

I Sthlm igen 23. May
Har haft 3 fantastiska månader i LA från december till Mars. Fick chansen att spela Fru Lind i pjäsen NORA på The Pacific Resident Theatre i Venice! En fullständigt magisk upplevelse. Tack!

Sedan jag kom hem till Stockholm har jag haft fullt upp med workshop i Queer/Drags på Boulevardteaterns teaterskola, dubbat en ny säsong av "Sagor från Zoo" för Eurotroll/ SVT, samt är just nu i full gång med slutproduktionerna på Internationella Engelska Gymnasiet.
Trivs med andra ord som fisken i vattnet med ett fullspäckat program! ..;-)
Kram

Skriver tv-serie i LA! 29. December
Är i LA inte bara för att ha lite semester och komma bort ifrån all snö i Stockholm, men även för att skriva vidare på vår tv -komedi serie: "Datingmaffian".

Här är så härligt kreativt och mysigt!
Kranm på er!
// Em

Kära Björn! 18. November
Björn har förlorat någon han aldrig kommer att få tillbaka. Sandra. Aldrig mer någon som stoppar stenar i hans fika, får hysteriska skrattanfall under en tyst minut i skolan eller sitter på läktaren och fryser under någon av hans matcher. Aldrig mer någon som pillar bort kroken från metspöt för att inte skada fiskarna och säger ”Jag älskar dig” utan att vika undan med blicken.

En föreställning om kärlek, drömmar och tomrummet som infinner sig efter att ha förlorat någon man älskar.

Regi: Emma Swenninger
Medverkande: Karl Windén, Mina Lindbäck
Manus: Mina Lindbäck
Musik: Sara Noppa Fredriksson

Visste ni att självmord är den vanligaste dödsorsaken i åldrarna 13 till 25 år i Sverige? Det vill vi ändra på.
Med efterföljande workshop är föreställningens syfte att verka som en suicidprevention på högstadieskolor och gymnasium.
"Kära Björn" kommer att spelas för elever fr.o.m november 2012-april 2013.
Endast 4 öppna föreställningar ges, missa inte det!

NÄR?
Fredag 16 november kl.19:00
Lördag 17:e november kl.19:00
PLATS: Lilla Parken, Sturegatan 37, Sundbyberg

Lördag 8 december kl.19:00
Söndag 9 december kl.14:00
PLATS: Impro&co, Hagagatan 48, Stockholm

Köp biljetter här: http://lillaparken.se/biljetter.asp
Eller direkt i dörren.
För bokning och frågor kontakta: mina@lillaparken.se

VÄLKOMNA!