EMMA
SWENNINGER

Aktuellt

2023-01-06

2022 var fylld med överraskningar!

Jag fick filmat lite i Sverige, Danmark och Finland och det är ju alltid fantastiskt. Dessa produktioner kommer upp under 2023.  

Jag är enormt tacksam för att jag får lov att fortsätta undervisa mina begåvade elever på Calle Flygare teaterskola i Stockholm.  I vår har jag en påbyggnadskurs i scenframställning och Devising I på Calle.

Jag skall även undervisa skådespelareleverna i rörelse på Balettakademins 1 -åriga skådespelarutbildning.

Otroligt tacksam! ❤️

2022-08-04

Har tre olika kurser på Calle Flygare Teaterskola i höst i rörelse och devising. Jag är så tacksam för att få vara en del av denna teaterskola. Varje undervisningstillfälle är som ett rent lyckligt flow i kreativitet. 

I sommar har jag även filmat i Malmö och i Helsingfors med två olika produktioner. Den ena en kortfilm i samarbete mellan Danmark, Sverige och Jordanien och den andra en serie för HBO Max. Så kul! 

2022-01-03

Har fått möjlighet att fortsätta undervisa på Calle Flygare Teaterskola hela våren. Tacksamt och med stor glädje tar jag emot denna förfrågan. Att undervisa unga, aspirerande skådespelare är något av det roligaste och mest inspirerande jag vet!  

Samtidigt fortsätter vi utvecklingen av nya föreställningen TID med Sweet Dreams och skall regissera ny föreställning med Gen Hedberg på teater Dur & Moll.

2021-08-17

Börjar undervisa i en kurs i teater för en ung publik på måndag och skall undervisa en kurs i devising senare i höst, allt på Calle Flygare Teaterskola. Så roligt!

Regisserar samtidigt upp föreställningen Ejdra – och det stora oväsendet på Teater Dur och Moll: www.durochmoll.se med nypremiär den 22 september.

Regisserar och samskapar en ny föreställning med Sweet Dreams https://sweet-dreams.se. TID har förväntad premiär senare i höst! Välkomna!

2021-05-26

Har under terminen kastats in i flera kurser på Calle Flygare Teaterskola och undervisar nu i rörelsebaserad scenkonst, att skapa teater för en ung publik och teaterhistoria. Det är så otroligt givande att undervisa unga, aspirerande skådespelare. Blir en lyckligare människa i varje lektion! Tacksam!

2021-03-04

Jobbar som lärare i rörelsebaserad scenkonst på Calle Flygare Teaterskola och är så tacksam över att få jobba med unga begåvade skådespelarelever igen! Älskar’t!

2020-12-16

En sån annorlunda höst vi har haft! Jag har i alla fall spelat in och klippt ihop fyra olika Julkort för Teater Dur & Moll, som ni kan se här:

https://youtu.be/WGceSIapARI

Jag har också fått möjligheten att gästundervisa i normkreativ gestaltning på Calle Flygare Teaterskola, ett ämne jag verkligen brinner för  – så roligt. Så fick jag möjligheten att dubba hos SDI – media igen också. Tack för allt detta. Vi får se vad våren har att erbjuda..

Nu vill jag önska er en Riktigt God Jul och ett Gott nytt år 2021!

2020-10-29

Spännande tider. Hjälper teater Dur & Moll att överleva coronakrisen och läser om konstnärliga forskningsprojekt!


Jag söker nya jobb som skådespelare, regissör, dramaturg och teatercoach. Jobbar med utvecklingen av två teaterföreställningar och är flexibel med min tid!

2020-06-25
Baby Eddie är ett år om en vecka och livet rusar iväg trots coronapandemins framfart. Jag skriver ny föreställning till Teater Dur & Moll samt spånar på idéer till en ny föreställning för Sweet Dreams. Söker film och teasterjobb och söker du efter en skådespelarcoach finns jag tillgänglig från augusti!

2020-03-07
Söker nya uppdrag till efter påsk!


2019-12-29

Väntar på svar på spännande tv jobb. Regisserar ny föreställning till våren för https://sweet-dreams.se

2019-10-12

Födde en fantastisk liten dotter i juli och är hemma med henne. Jobbar även med röstjobb samt kommande regiuppdrag! Spännande tider!

2019-02-14

Dubbar en ny sitcom för Netflix på Eurotroll. Så roligt!

Har en kommande biroll för den nya krimiserien Top Dog. Tack tack!

Gör en ny voice over för Pretty Produktion i slutet av februari. Kul!

2018-12-10

Spelar Michelle i Antonio Tengroth’s kortfilm “Försörjaren”.

2018-06-14

Ny agent

Jag har ny agent/management. Kontakta Jonas eller Malou Schultzberg på malou@schultzbergagency.com

http://www.schultzbergagency.com

2018-05-31

Längesen

Längesen jag uppdaterade något här. Sorry. Är i Stockholm. Har just avslutat min kurs i Normkreativitet med skådespelareleverna på Calle Flygare Teaterskola i Stockholm. En SÅ rolig och viktig kurs – älskar att undervisa i den! Ska ha en lugn och mysig sommar och får förhoppningsvis en ny agent i Stockholm snart. Det är kul!

2017-08-30

I Stockholm

Sommaren har varit varm, skön och utmanande.
Jag har fyllt mycket av min tid med att plugga normkritisk pedagogik då jag ska börja undervisa i Normkreativitet på Calle Flygare Teaterskola och kände att det var dags att färska upp kunskaperna lite till. Jättespännande och ett ämne i ständig rörelse framåt.
Jag skall även undervisa i drag/queer samt storytelling åpå Boulevardteaterns teaterskola och söker samtidigt nya utmaningar som både skådespelare och regissör.

Ha en fin höst!

Shopping Basket