EMMA
SWENNINGER

Aktuellt

2020-06-25
Baby Eddie är ett år om en vecka och livet rusar iväg trots coronapandemins framfart. Jag skriver ny föreställning till Teater Dur & Moll samt spånar på idéer till en ny föreställning för Sweet Dreams. Söker film och teasterjobb och söker du efter en skådespelarcoach finns jag tillgänglig från augusti!

2020-03-07
Söker nya uppdrag till efter påsk!


2019-12-29

Väntar på svar på spännande tv jobb. Regisserar ny föreställning till våren för https://sweet-dreams.se

2019-10-12

Födde en fantastisk liten dotter i juli och är hemma med henne. Jobbar även med röstjobb samt kommande regiuppdrag! Spännande tider!

2019-02-14

Dubbar en ny sitcom för Netflix på Eurotroll. Så roligt!

Har en kommande biroll för den nya krimiserien Top Dog. Tack tack!

Gör en ny voice over för Pretty Produktion i slutet av februari. Kul!

2018-12-10

Spelar Michelle i Antonio Tengroth’s kortfilm “Försörjaren”.

2018-06-14

Ny agent

Jag har ny agent/management. Kontakta Jonas eller Malou Schultzberg på malou@schultzbergagency.com

http://www.schultzbergagency.com

2018-05-31

Längesen

Längesen jag uppdaterade något här. Sorry. Är i Stockholm. Har just avslutat min kurs i Normkreativitet med skådespelareleverna på Calle Flygare Teaterskola i Stockholm. En SÅ rolig och viktig kurs – älskar att undervisa i den! Ska ha en lugn och mysig sommar och får förhoppningsvis en ny agent i Stockholm snart. Det är kul!

2017-08-30

I Stockholm

Sommaren har varit varm, skön och utmanande.
Jag har fyllt mycket av min tid med att plugga normkritisk pedagogik då jag ska börja undervisa i Normkreativitet på Calle Flygare Teaterskola och kände att det var dags att färska upp kunskaperna lite till. Jättespännande och ett ämne i ständig rörelse framåt.
Jag skall även undervisa i drag/queer samt storytelling åpå Boulevardteaterns teaterskola och söker samtidigt nya utmaningar som både skådespelare och regissör.

Ha en fin höst!

Shopping Basket